Aktuelt

God Påske

March 26, 2024

Til våre kunder, samarbeidspartnere og følgere – vi ønsker dere en riktig god påske! 🌼🐣🐰🌷

Lundblad har påskerferie og holder stengt fra onsdag 27.03. Vi er tilbake på jobb tirsdag 02.04.

Julehilsen

December 22, 2023

Vi tar en velfortjent juleferie fra 22. desember til 1. januar. Lundblad vil være stengt i denne perioden, men vi tar imot henvendelser her via nettsiden eller e-post lundblad@lundblad.no.

Vi er tilbake og klare for fullt trøkk 2. januar! Ønsker alle våre kunder en magisk jul og et strålende nyttår.

Takk for et fantastisk år. Vi ser frem til nye spennende oppdrag i 2024.

God jul!

Vennlig hilsen,

Lundblad-teamet

Ny hjemmeside

December 21, 2023

Endelig er dagen her og vi er glade for å ønske dere velkommen til den oppgraderte versjonen av lundblad.no. Etter flere måneder med dedikert innsats fra vårt dyktige design team er vi stolte av å presentere vår nyrenoverte nettside.

Vi forstår viktigheten av å holde tritt med utviklingen på nett og ønsker alltid å gi våre besøkende en god brukeropplevelse. Derfor har vi investert tid og ressurser i å fornye og forbedre lunblad.no slik at det blir enda enklere og mer engasjerende for dere å utforske vårt innhold.

Nytt design
Vår nye nettside har fått et friskt og moderne design. Vi håper den tiltalende layouten gjør det lettere for deg å finne det du leter etter og gir deg en behagelig leseopplevelse.

Forbedret navigasjon
Vi har gjort betydelige forbedringer i navigasjonen for å gjøre det mer intuitivt å hoppe mellom ulike seksjoner av nettsiden. Finn raskt frem til våre tjenester eller ansatte og oppdag nytt og spennende innhold på veien.

Responsivt design
Enten du besøker oss fra datamaskinen, nettbrettet eller mobilen har vi sørget for at lundblad.no tilpasser seg enheten din, slik at du får en optimal opplevelse uansett skjermstørrelse.

Vi er veldig nysgjerrige på å høre hva du synes om den nye nettsiden vår. Del dine tilbakemeldinger med oss slik at vi kan fortsette å forbedre og skape et nettsted som møter dine forventninger.

Vi håper dere finner glede i den nye hjemmesiden og at det blir en kilde til inspirasjon og informasjon.

Med vennlig hilsen,
Lundblad-Teamet